CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı açıklama yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da dahil olduğu CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı, bugün CHP Genel Merkezi’nde basın açıklaması yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da dahil olduğu CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı, bugün CHP Genel Merkezi’nde basın açıklaması yapacak.

Aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ’nun da olduğu ’li 11 büyükşehir belediye başkanı, bugün saat 11:30’da Genel Başkanı ’nu ziyaret edecek. Ziyaretin ardından belediye başkanları,  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte Genel Merkezi’nde basın açıklaması yapacak.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde () çalışan bazı personellerin “terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine” özel teftiş başlatıldığını duyurmuştu. 

Başkanı ise İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasına sosyal medya hesabından tepki göstererek, “İstanbul’a hizmet eden 86 bin yol arkadaşımın yanındayım, ezdirmem” ifadelerini kullanmıştı.

Ümraniye Belediyesi mahkeme kararını neden uygulamıyor?

Yamanevler’de ‘Limonlu Bahçeleri Konakları’ inşaatı, mahkemenin kesin hükmüne rağmen devam etmesine itiraz eden Ümraniyeliler, Ümraniye Kaymakamlığı’na ihtar dilecekçesi sunup eş zamanlı olarak suç duyurusunda bulundular.