Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği kuruldu

Ümraniye’de yaşayan Tokatlıları bir araya getirmeyi hedefleyen Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği resmi kuruluş sürecini tamamladı.

Ümraniye’de yaşayan Tokatlıları bir araya getirmeyi hedefleyen Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği resmi kuruluş sürecini tamamladı.

Anadolu Tokatlılar Derneği başkan Av. Serdar Han yönetimindeki ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Han, Tokatlılar arasındaki dostluk ve dayanışmanın üst seviyelere çıkarılması için gayret sarf edeceklerini belirtti.

Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
Başkan Avukat Serdar Han.
Veysel Sarar – Ofis malzemeleri kırtasiye, Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı – Pazar.
Dilek Yeşilyurt- Matbaacı-Grafiker –Zile.
Sezai Durmuş- Reşadiye Dutdibi Dernek Başkanı.
Samet Güngördü- Dış saha Sorumlusu- Zile.
Emre Avlamaz- Avukat-Zile.
Şenol Berk – Meclis Üyesi-Turhal.
Ayşenur Han- Gelir Uzmanı – Niksar.
Adem Çakal- Karakuzu Dernek Başkanı- Zile.
Sami Sökmen- Esnaf – Erbaa.
Yavuz Yılmaz- Turhal Köyleri Millet Derneği Başkanı.
Ünal Pekşen- Zabıta- Zile.
Halit Korkmaz- Mali Müşavir- Reşadiye.
Mehmet Yılmaz – Gazeteci – Reşadiye.
Orhan Muşlu – Çalışanı- Zile.
Hüseyin Işık – Çalışanı.

Ümraniye Belediyesi mahkeme kararını neden uygulamıyor?

Yamanevler’de ‘Limonlu Bahçeleri Konakları’ inşaatı, mahkemenin kesin hükmüne rağmen devam etmesine itiraz eden Ümraniyeliler, Ümraniye Kaymakamlığı’na ihtar dilecekçesi sunup eş zamanlı olarak suç duyurusunda bulundular.